Foder för din hårt arbetande hund

När du kräver att din hund ska prestera till 100 % är det viktigt att du ger den de bästa förutsättningarna. Ett bra hundfoder som innehåller rätt mängd av energi och näringsinnehåll ger hunden en god start på arbetsdagen.

Det bästa för din hundvalp

Det är viktigt att du ger din hundvalp en bra start i livet. Det gör du genom att uppfostra den på bästa möjliga sätt. Lika viktigt som uppfostran, är att din hundvalp får ett hundfoder som gör att den håller sig frisk och bygger upp ett starkt skelett.

Den vuxna hunden

En vuxen hund behöver en annan typ av hundfoder. Vilken typ av foder den behöver har till exempel att göra med vilken hundras det är, aktivitetsnivå, ålder osv. En aktiv eller arbetande hund som jobbar hela dagen behöver ett annat hundfoder än en äldre hund som inte rör sig lika mycket.

Välj rätt foder

Din hund är din allra bästa vän, den förtjänar ett näringsrikt hundfoder som låter den må bra genom hela livet. Du ska kunna ställa lika höga krav på ditt hundfoder som du gör på din hund, bara det bästa är bra nog. Köp något passande hundfoder som gör din hund glad, frisk och fylld av energi.

Posted in Husdjur, Mer om hundar | Comments Off on Foder för din hårt arbetande hund